En fin historie med litt dramatikk, lun atmosfære og et fargerikt persongalleri.

Tittel
Oppussingsprosjektet

Forfatter
Eli Åhman Owetz

Forlag
Harper Collins

Utgivelsesår:
2022

«Oppussingsprosjektet» er en frittstående oppfølger til Owets bok «Den store kjærligheten». I denne boka blir vi kjent med nye karakterer, men vi får også et lite gjensyn med noen av personene vi møtte i boka «Den store kjærligheten».

I «Oppussingsprosjektet» møter vi Susanne, hun er en nyskilt arkitekt på 53 år som har sagt opp jobben sin og startet for seg selv.

Hennes første oppdrag fører henne til et lite fraflyttet tettsted som heter Grävinge. Der skal hun tegne om en gammel skofabrikk til et flott konferansehotell. Hun flytter inn i en leilighet over en nedlagt butikk i Fabriksgatan. Etter hvert viser det seg at oppdragsgiveren også har tenkt å rive alle husene langs gata. I tillegg skal det holdes hemmelig for leietakerne som bor der at husene skal rives. Dette er ikke det oppdraget Susanne sa ja til å begi seg ut på. Jo bedre kjent hun blir med sine nye naboer, desto mer umulig blir oppdraget.

Historien har et rikt persongalleri med bl.a. Ingegerd som har bodd i Grävinge hele sitt liv. Hun inviterer på kaffe og sukkerbrød og sylskarpe iakttakelser. Conny eier bensinstasjonen og vever bilinteriør på fritida. Conny er 15 år yngre enn Susanne, men er en som får henne til å le mer enn hun har gjort på veldig lenge.

Dette er en hyggelig feelgoodroman, her får du en fin historie med litt dramatikk, lun atmosfære og et fargerikt persongalleri. Det er bare finne seg godt til rette i sofaen eller godstolen og la tiden fly sammen med Suzanne, Connie og Ingegerd.

Finn boka på biblioteket

Lesetipset er skrevet av

Inspirasjon og lesetips

Hold deg oppdatert med vårt ukentlige nyhetsbrev.

Navn
E-post