«Boka «All slags kjærlighet» tilbyr både et vindu inn til karibisk litteratur og et bredere perspektiv på immigrasjon, rase og seksualitet. Men mest av alt er dette en fantastisk historie – morsom, øm og ekte»

Tittel
All slags kjærlighet

Forfatter
Ingrid Persaud

Forlag
Gyldendal Norsk Forlag AS

Utgivelsesår:
2022

Ukas lesetips er en skatt jeg fant i en kasse med oversatt litteratur som kom til biblioteket. Det første jeg falt for var omslaget på boka, da omslaget har mye å si for første inntrykket av en bok og dens historie.

«All slags kjærlighet» er skrevet av Ingrid Persaud fra Trinidad og historien i boka er en varm, ærlig og sanselig fortelling, der alle former for kjærlighet blir utforsket. Leserne blir vi tatt med inn i historien mellom to elskende, et forhold mellom forelder og barn, kjærligheten til hjemstedet og kjærlighet til mat som lages og inntas i fellesskap og ikke minst kjærligheten man har til seg selv om man bare tør å kjenne etter.

Vi møter Betty Ramdin et fyrverkeri av en dame, sønnen hennes Solo og den herlige leieboeren Mr. Chetan. Boka er bygd opp slik at disse tre personen forteller sine historier med egne kapitler i boka.

Betty, Solo og Mr. Chetan lever under sammen tak og de elsker å leve sammen. De regner seg som i familie. Under overflaten er det hemmeligheter som avsløres og vi er med på reisen som på godt og vondt endrer forholdet Betty, Solo og Mr.Chetan har til hverandre.

Det er et godt driv i boka, du møter et jordnært og sterkt persongalleri og en historie som er verdt å lese.

Finn boka på biblioteket

Lesetipset er skrevet av

Inspirasjon og lesetips

Hold deg oppdatert med vårt ukentlige nyhetsbrev.

Navn
E-post