Dette er en unik liten bok med korte fortellinger om ulike mennesker og deres liv. Tekstene er veldig korte og inneholder veldig mye – de er som kremen av sladder! Historiene som er så spesielle at de fortelles videre og videre. En fryd å lese!

Tittel
Fra sikre kilder

Forfatter
Per Schreiner

Forlag
Tiden

Utgivelsesår:
2023

Dette er en unik liten bok med korte fortellinger om ulike mennesker og deres liv. Tekstene er veldig korte og inneholder veldig mye – de er som kremen av sladder! Historiene som er så spesielle at de fortelles videre og videre. Boken er deilig lettlest, språket er hverdagslig og enkelt – men helheten er til ettertanke og fornøyelse. Denne var en fryd å lese! Alle disse menneskene, som prøver og feiler – det er veldig gjenkjennelig, en kunne for eksempel vært den rare sta onkelen i familien – men også helt uvirkelig, kan dette virkelig være basert på en sann historie? Det får man ikke helt svar på, men man får inntrykk av at tekstene er basert på faktiske hendelser på grunn av en fotnote etter hver tekst som beskriver hva kilden er – og selvfølgelig tittelen.

Hver eneste tekst beskriver viktige deler av en persons liv – og man får bli kjent med mange mennesker som gjør ting i livet slik vi sannsynligvis ikke ville gjort det selv. Og det er virkelig fornøyelig å lese om dem alle sammen – dette er en sånn bok man fniser av mens man leser, og for lyst til å lese høyt fra for dem som er i nærheten.

Anbefales på det varmeste – og kanskje spesielt til noen som påstår at de ikke liker å lese, her har du en bok man ikke trenger å sette av mer enn 5 minutter til av gangen, og som er så morsom at kanskje den som ikke likte å lese ikke klarer å legge den fra seg.

Finn boka på biblioteket

Lesetipset er skrevet av

Inspirasjon og lesetips

Hold deg oppdatert med vårt ukentlige nyhetsbrev.

Navn
E-post